enroru

Despre noi

Compania Lindon S.R.L. a fost una din primii care a introdus echipamentul complex pentru purificarea apei pe piata Republica Moldova. Noi ne specializam in deservirea a complexelor industriali de mare amploare, interprindii medii si a complexelor locative, resedintii individuale si a apartamentelor in parte.

Compania noastra este reprezentantul regional a companiei Americane “EcoWater Systems” in Republica Moldova – ce se afla una din marii producatori a sistemelor de purificare. Compania a fost fondata in anul 1925 si pina in ziua de astazi continua sa produca inovatii si se implementeze cele main oi tehnologii in producerea filtrelor. Fiecarea al patrulea system de filtrare in SUA si fiecare al treilea in Europa a for produs de EcoWater Systems.

Volumul primar de baza este sistemuri de dedurizarea apei. Dedurizarea apei ne permite sa economisim pina la 20-35% a costurilor gazului natural consumat (in concomitenta cu rata duritatii apei) si pina la 10-15% costului energiei electrice (in cazul daca sunt folosite boilere electrice). Creste termenul de expluatare a tehnicii de genul boilere, masini de spalat, masini de spalat rufe, automate de cafea, etc. din cauza lipsei de calgar. Cu aceeasi metoda se ajunge si economia consumabililor (se economiseste pina la 70% de praf de spalat, sampon, sapun, lichide de spalat etc.)

Pentru primirea apei potabile care corespunde standartelor europene este instalata sistema de post-tratare sub forma unui mineralizator complex de osmoza inversa (ca optiune individuala ori penru baruri si restaurante, etc.)

Compania noastra prezinta garantie a aparatelor de purificare de la 2 pina la 10 ani si oblicatii de intretinere post-garantii. Sub rezerva reglementărilor tehnice, calitatea apei va fi menținută stabilă în timp.

Asortimentul nostru include solutii pentru spectrul larg de cerinte a clientilor pe piata Republicii Moldova.

Noi propunem spetrul larg de solutii a problemelor in domeniul purificarii apei si oferim servicii de nivel inalt cu implicarea schemelor technologice incepind cu proiectarea si finisind cu darea in exploatarea a obiectului.